Qui som

En Josep Parés Serra i la Mª Lluïsa Codolar Auger creen l’any 1990 l’empresa Llegums Cuits “ISAR”.

El nom comercial sorgeix de la unió dels noms dels pares d’en Josep, Isabel i Arcadi, “ISAR”.

En Josep, juntament amb la Mª Lluïsa i la germana d’en Josep, la Carmen, treballaven a la parada de llegums del mercat del Lleó de Girona de l’oncle d’en Josep i la Carmen.

Ells van creure que si creaven una empresa que repartís els llegums als clients que tenien a la parada del mercat, aquests s’estalviarien el desplaçament i així es podrien guanyar més bé la vida.

Aquesta idea es dur a terme el 12 de setembre de 1990, el primer dia que comença a funcionar.

Es van coure 92 kgs per els 15 clients que van creure en l’idea d’en Josep i la Mª Lluïsa:

L’Isabel Serra, Cal Niñu, Miquel Vilà, Julio Oya, Lluís Mas, Josep Mir, Narcís Serra, Angel Guardia, Jordi Turón, Josefa Martin, Rosa Fortià, Germans Collell, Katy Berga, Snack Bar el Molí i Pere Comas.

D’aquests, encara continuen els de Cal Niñu, en Miquel Vilà i en Julio Oya; d’altres, es van jubilar o van canviar de proveïdor de llegums al cap d’uns anys degut a la competència que va començar a aflorar en aquest sector.

L’empresa continua funcionant des de fa més de 25 anys, amb l’ajuda dels fills d’en Josep i la Mª Lluïsa, l’Enric i en Jordi.

En l’actualitat, l’empresa té més de 70 clients repartits per la província de Girona.

Qualitat, tradició, bon preu i puntualitat són els trets diferencials que fan d’aquesta empresa un referent a la provincia de Girona.