Condicions generals

Com fer la comanda?

Per realitzar la comanda només heu de seguir les indicacions que hi ha a la nostra pàgina web. Seleccioneu els articles que desitgeu i la forma de pagament i en pocs minuts es realitzarà la vostra comanda.

Condicions de compra

a) La realització d'una comanda a llegumscuitsisar.cat suposa l'acceptació per part del client de totes aquestes condicions legals i de la resta de condicions explícites a l’avís legal i política de privacitat d’aquesta pàgina web.

b) Formes de pagament:

* Transferència bancària

* Paypal

* Recollida al obrador

* TPV virtual

c) Enviaments:

L’enviament es farà mitjançant l’empresa de transport Seur. Les entregues de les comandes es realitzaran de dimarts a divendres en horari de matí fins les 13:30.

En funció del dia i hora en que es realitza la comanda, i la disponibilitat dels productes demanats, el període d’entrega variarà de 2 a 5 dies. En les següents 24 hores a la realització de la vostra comanda, se us enviarà un mail on dirà quin dia es farà l’entrega de la vostra comanda.

L’enviament del paquet es considerarà realitzat en el moment que el transportista hagi lliurat el producte al client. El client ha de verificar el producte un cop lliurat i notificar qualsevol desperfecte en el transport en un termini inferior a les 24 hores següents a la recepció, efectuant fotografies de l’envàs i la comanda malmesa i guardant-la per esser recollida en els següents dies.

d) Devolucions:

Si al rebre la comanda, aquesta està malmesa per un cop al embalatge que ha afectat als productes del interior, s’ha de notificar en un termini inferior a les 24 hores següents, efectuant fotografies de l’envàs i la comanda malmesa i guardant-la per esser recollida en els següents dies per Seur.

Si les condicions del productes no són les idònies abans d’arribar a la data de caducitat, caldrà realitzar una fotografia de l’estat del producte on es vegi la data de caducitat per confirmar-ho, i així poder efectuar la devolució en:

-Diners: el que valgui el producte en mal estat, mitjançant transferència bancària.

-Producte: en la següent comanda, s’enviaria el producte sense cost.

llegumscuitsisar.cat no acceptarà devolucions a partir de 7 dies naturals des de la data lliurament de la comanda.

e) Recollida al Obrador:

Les comandes només es podran recollir de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00.

En funció del dia i hora en que es realitza la comanda, i la disponibilitat dels productes demanats, el període d’entrega variarà de 1 a 3 dies. En les següents 24 hores a la realització de la vostra comanda, se us enviarà un mail on dirà a partir de quin dia podeu pasar a recollir-la.

Garantia

El període de garantia dels nostres productes és l'indicat en la Llei de garanties en la venda de béns de consum.

La garantia no cobreix: defectes causats per un desgast, pel seu ús inadequat o per defectes causats per l'envelliment o factors climatològics.

En cas de dubte, podeu trucar-nos al 606264285 o escriure’ns un correu electrònic a info@llegumscuitsisar.cat