Mandonguilla de Cigró

Ingredïents: cigró, quinoa, sofregit cassolà de ceba, sal, pebre, fibra vegetal i fècula de patata.

Aquest producte és apte per vegans i celíacs.

Com cuinar la mandonguilla:

1. Salsa: poses la salsa que escullis a la paella i poses al foc a 7 en una escala de 1 a 10. Quan la salsa comenci a fer xup xup, li poses la mandonguilla i la vas remenant suaument durant 5 minuts. Per acabar, treure-la de la paella, emplatar i menjar.

2. Fregida: posar oli abundant en una fregidora o paella. El foc al 10 en una escala de 1 a 10. Quan l'oli està molt calent, posar la mandonguilla amb una pala i no parar de moure-la amb compte. Deixar-la de 3 a 5 minuts i després retirar-la del oli i posar-la a sobre un paper absorvent de cuina. Finalment, emplatar i menjar.

3. Fregida i amb salsa: fer els pasos anteriors, primer fregir i després posar en salsa.